Om oss | Trygg Vei AS

Om oss

Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne løsninger som best passer dine sikringsbehov. For pristilbud, anbud og befaringer ta kontakt med et av våre selskaper, eller ta kontakt med oss så kan vi guide deg til nærmeste aktør.

Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, prisen og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge på riktig løsning.

Trygg Vei AS er ISO-sertifisert ihht NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015

Trygg Vei AS er et spesialfirma innen trafikksikring, med hovedvekt på rekkverk. Firmaet er lokalisert i moderne lokaler i Solbergelva ved Drammen. Vi har mer enn 30 års erfaring innen fagområdet vei- og brurekkverk.

Vår maskinpark består av moderne, helautomatiserte stolpepigger, kranbiler, hjullastere og gravemaskiner. Vi har eget verksted hvor vi utvikler og bygger stolpepiggere og annet spesialutstyr. Selskapet har en klar vekststrategi og stadig økende ordreinngang.

Vi har et godt arbeidsmiljø med stor grad av selvstendighet, konkurransedyktige vilkår og opererer i et sterkt stigende marked. Et viktig mål for oss er å ha et arbeidsmiljø der alle medarbeidere trives både i team og selvstendig ute i arbeid. Pr idag har Trygg Vei AS 30 medarbeidere.

Åpenhetsloven

Trygg vei AS er omfattet av åpenhetsloven, som skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmenheten tilgang til informasjon.

Les mer her