Gjerdetips! Hva slags gjerde bør du velge hvor? | Trygg Vei AS

Gjerdetips! Hva slags gjerde bør du velge hvor?

Annonse

Enten du skal sikre et næringsbygg, en sportsarena eller ønsker å ramme inn hagen din – her får du en innføring hvilke gjerder du bør velge hvor.

Garda Flettverksgjerder – rimelig og anvendelig

Flettverksgjerder er de aller mest brukte gjerdene, og den rimeligste løsningen for innramming av et område. Gjerdene brukes på alt fra industriområder, skoler og barnehager til private villahager. Vi har egne barnehagegjerder. Utviklet spesielt for barns sikkerhet og bruk i ulendt terreng.

Mange valgmuligheter:

  • Med og uten overligger.
  • Ulike maskestørrelser. Fra 12,5 mm til den mest brukte 50 mm. Mindre masker øker sikkerheten.
  • Ulike trådtykkelser.
  • Ulikt materiale: Plastbelagt, varmforzinket, aluminium og syrefast.
  • Standardhøyder fra 0,6 – 2,5 m. Kan på etterspørsel produsere alle høyder.

Lang levetid og lite vedlikehold

Flettverksgjerder har en glatt og pen overflate. De er samtidig robuste i den forstand at de er behandlet for å beskytte gjerdet mot hardt vær og hindre rust. Behandlingen øker gjerdets levetid, og du sparer kostnader på vedlikehold og utskiftning.

Lang levetid og lite vedlikehold

Sveisede panelgjerder brukes mye på sportsarener, men passer de aller fleste områder. Gjerdene er laget av paneler i sveiset stål. De er mer robuste og vanskeligere å forsere enn et flettverksgjerde. De er mindre hærverksutsatte og har høyere sikkerhet.

Mange valgmuligheter

Hva slags utforming du bør velge, er avhengig av ønsket sikkerhet. Velger du et høyt gjerde med små ruter, vil det for eksempel være vanskeligere å klatre over. Du kan få gjerdet fra 0,8 til 5 meter høyt. Panelgjerdene leveres i flere farger.

Lang levetid og lite vedlikehold

Panelgjerdene er varmgalvanisert og kan i tillegg leveres pulverlakkert, som gir god beskyttelse mot rust. Det er også estetisk pent.

Zenturo panelgjerde – personlig, unikt og kreativt

En av landskapsarkitektenes favoritter! Og ikke uten grunn. Dette er nemlig et spesialdesignet gjerdesystem, hvor gjerdet kan dekoreres eller fylles med innhold. Stein, planter, mønster eller dekor gjør at du får en unik og personlig innramming av eiendommen. Skal gjerdet fylles med for eksempel stein, leveres doble paneler – slik at mellomrommet kan fylles. Vi kan også levere andre mønstre eller dekor som gir en stilig og kreativ innramming.

Mange valgmuligheter

  • Doble panel + dobbeltsidig firkantstolpe – for fyll
  • Enkle panel, med eller uten ulike former for mønster og dekor
  • Panelbredde er 2 m. Høyde fås fra 0,6 m opptil 2 m
  • Ulike maskestørrelser, velges ut ifra ønsket fyll/dekor. F.eks. ved fyll av pukk/ stein velges små maskestørrelser.

Garda Palisadegjerder – fleksibelt og stilig – med høy grad av sikkerhet

Palisadegjerder er modulgjerder som passer de aller fleste områder. Gjerdet er en svært fleksibel løsning, med sine mange panelvarianter og stolper i ulike farger. Palisadegjerder passer til alt fra høysikkerhetsprosjekter til skoler og parkanlegg.

Tangorail palisadegjerde er landskapsarkitektenes klare favoritt. Et stilfullt gjerde med mange egenskaper. Spesielt godt egnet for skolegårder, parker, industri og høysikkerhetsprosjekter. Tangorail kan monteres i skråninger uten avtrapping. Gjerdet følger terrengets helningsvinkel på en naturlig måte, uten at det trengs spesialproduksjon. Dette er en kostnadseffektiv løsning, som er spesielt godt egnet der både estetikk og høysikkerhet er viktig. Tangorail får du opptil 2,4 m høyt og pulverlakkert utførelse.

Les andre artikler

Med sikkerhet i høysetet. Har du tatt dine forhåndsregler?

Hull i gjerdet og dårlig port? La oss sikre deg