Garda Sikring kjøper Nor-Netting | Trygg Vei AS

Garda Sikring kjøper Nor-Netting

Garda Sikring fortsetter veksten vi har hatt i Norge det siste året på organisk og ved strategiske oppkjøp. Selskapet investerer for fremtiden og styrker satsingen i Stor-Oslo, og med kjøpet av Nor-Netting øker vi leveransekapasiteten på gjerdemateriell både i Oslo og landet forøvrig. Nor-Netting tilbyr i hovedsak leveranser av sikrings- og gjerdemateriell til Oslo-markedet. Selskapet, som ble etablert i 1992, har vokst jevn og trutt de siste årene. Nor-Netting har en årlig omsetning på ca. 24 millioner og 5 ansatte.

Business as usual

«Vi er godt fornøyd med at nettopp Garda Sikring kjøper Nor-Netting. Vi har tillit til at de vil kunne videreutvkle de gode kundeforholdene vi har etablert» sier Bjørn Moen, daglig leder i Nor-Netting og legger til at «her fortsetter business as usual». Bjørn Moen fortsetter i sin stilling som daglig leder.

«Vi har en stund vurdert Nor-Netting og sett selskapet vokse gjennom økt omsetning og nye kunder. Selskapet har en betydelig posisjon i Oslo og har skapt gode resultater. Vi overtar et sterkt selskap med flinke folk. I utgangspunktet blir det få endringer, den mest merkbare endringen for kundene er at vi øker produkt-porteføljen til å omfatte et bredere sortiment» sier Johan Aas, administrerende direktør i Garda Sikring.

Klar vekstambisjon for Garda Sikring

Garda Sirking er Norges største selskap innen fysisk sikring med omsetning på 1 2018 på 430 mill, og har en klar vekststrategi. Selskapet ønsker å være den ledende leverandøren og kundenes førstevalg. Avtalen om Nor-Netting er et av to oppkjøp i 2018.

Som kunde forholder du deg til Nor-Netting akkurat som før; henvendelser sendes på mail til post@nornetting.no eller på telefon 23 17 52 40, og faktura skal betales til samme konto som tidligere. Bare ta kontakt med oss om det er noe du lurer på! 

Les andre artikler

Solheim Gjerdenett har flyttet til nye lokaler i Bergen

Vinner av beste stand på Transport & logistikk messen