Faste installasjoner som øker din sikkerhet | Trygg Vei AS

Faste installasjoner som øker din sikkerhet

Å beskytte seg mot innbrudd og tyveri kan være en utfordring. Hvordan du best opprettholder sikkerheten avhenger av eiendommen det er snakk om, men også driften som skal ivaretas. Det skal jo ikke være vanskelig for ansatte og kunder å komme inn.

Det er mange måter å sikre eiendom på. Alarmer, vakter og fysisk sikring er mye brukt. Felles for disse er at de gir en følelse av trygghet for de som oppholder seg der, men også at de ofte er dyre i drift. Vi anbefaler sikringstiltak som faktisk holder uvedkomne ute, som ikke bare har funksjon å skremme eller gjøre jobben enklere når uhellet først er ute. Vi ønsker også å belyse at denne investeringen ikke trenger å være så dyr som man tror.

Det gjør det også enda vanskeligere å få med noe ut igjen. Det finnes utallige installasjoner som kan bidra til dette, men det gjelder å finne den løsningen som passer best til ditt formål. Det trenger ikke være så dyrt heller! En serviceavtale og innovativ løsning som GSS sparer unødvendige kostnader ved befaringer og reparasjoner, du har full kontroll over feil eller mangler. Da kan teknikerne enkelt fikse et eventuelt problem, istedenfor å bruke tid på feilsøking.

Raske hurtigfoldeporter opprettholder drift og sikkerhet

Foldeporten er den portsorten som tåler mest pågang. Disse tåler stor belastning og mange åpningssykluser i løpet av en dag. En av fordelene her er at porten er så rask at den kan lukke mellom hver passering, noe som gjør den svært godt egnet til eiendommer med høye krav til sikkerhet.

Hurtigfoldeporten blir mye brukt hos selskaper innen transport og logistikk, men også til fengsler og parkeringshus. Det finnes mange ulike modeller, så det er viktig å velge den som passer din virksomhet best. Porten blir et verktøy for bedriften og bidrar til effektiv drift.

Robuste skyveporter hjelper deg holde uvedkomne ute

Skyveporter gir høy grad av sikkerhet til en eiendom. Disse portene gjør det svært vanskelig å ta seg inn utenfor arbeidstid, og er beste løsning for dem som ikke krever at porten skal åpnes og lukkes mange ganger hver dag. De fleste skyveportene er også sikret mot klatring, slik at du kan være sikker på at ikke noen kommer seg inn når du ikke er der. Skyveporten krever større åpningsbredde enn andre porter, men kommer i flere ulike størrelser og utforminger.

Regulering av tilkomst med veibommer

For plasseringer der du ikke ønsker å forhindre inngang for gående, men vil redusere tilkomst for biler, er veibom beste løsning. En bom tar lite plass og er svært enkel å håndtere. Her er det mange tekniske løsninger å velge mellom. Ønsker du betaling ved passering for ukjente biler eller gjenkjenning av bilnummer? Det er ikke noe problem å få til. En veibom er velegnet for p-hus, p-plasser og private veier. Hytteveien har aldri hatt en bedre løsning.

Automatiske pullerter beskytter mot uønsket innkjøring

En annen løsning for fysisk sikring er pullerter. Elektriske pullerter kan heves og senkes med fjernkontroll og app, noe som gjør at du kan velge om du vil ha en åpen plass eller vei, eller om du vil stenge av så ikke kjøretøy kommer inn. Pullerter gir ikke bare stor frihet, men også veldig god beskyttelse mot kjøretøy. Disse løsningene blir stadig mer brukt, og egner seg til mer enn bare terror- og objektsikring.

Les andre artikler

Palisadesgjerder: rent, enkelt og sikkert gjerde – en hagefavoritt

Med sikkerhet i høysetet. Har du tatt dine forhåndsregler?